Handelsbod med trädgård

Öppettider under hösten: tisdag – söndag: 11.00-15.00 Stängt måndagar.

OBS! vill du vara alldeles säker på att vi inte har stängt just när du vill komma under vinterhalvåret. Kontakta oss eller titta på vår facebooksida.

Lördagen den 17 juni öppnade vi vår Handelsbod, med en liten servering i trädgården.

Sommaren 2022 så färdigställdes utsidan på det som vi kommer att kalla för Handelsbod.

Under sensommaren och hösten och vintern 2022, hade vi fullt upp inomhus med att välja tapeter, golv och att måla och även sätta ihop det som skulle bli vårt bageri. Vi hade en buss på besök under hösten och ställde då upp lite tillfälliga bord med lite presentartiklar på.

Ju närmare jul vi kom desto mer bråttom fick vi, vi ville så gärna öppna till julen, det blev tillfälligt öppet för de som rör sig på Vinön och Hampetorp. mest för att vi gärna ville låta folk få komma in och titta, dricka lite glögg och få sig en nybakad lussekatt. Vi sålde då även varmrökt lax. I butiken hade vi då också tillfälligt ställt upp lite bord som man kunde sitta vid och andra bord med presentartiklar och hemslöjd på.

Efter jul arbetade vi vidare med att bygga hyllor i vår butik, vi har inspirerats av 30-talet och har därför byggt flera serverings skåp och målade dessa i passande färg. För att hinna få en fin butik och kunna ha öppet under påskhelgen så flyttade vi alla presentartiklar upp på hyllorna. Sedan kunde vi åter ha öppet och sälja vår lax under påskhelgen.